Kirjat

Oy JAP-Publisher Ltd julkaisee Tampereella kirjoja kaikkien luettavaksi. Kirjojamme luetaan jo nyt Suomen lisäksi myös monissa maissa eri puolilla maailmaa, sillä me suomalaiset olemme tunnetusti lukijakansaa asetummepa mihin tahansa. Erityisesti äidinkielellä kirjoitetut kirjat kiinnostavat.
Toivomuksia tarjonnan lisäämisestä onkin tullut Pohjoismaiden ja Euroopan lisäksi myös muista maanosista. Jos asiakkaiden kiinnostus ja sen myötä menekki lisääntyy, voimme luonnollisesti laajentaa valikoimiamme samalla kun joudumme suurentamaan painoksia. Aikomuksemme on julkaista kirjoja myös muilla kielillä. tuotantoon

Kirjan saatavuus ja elinikä

Kirjojamme on saatavilla kaikkien tavanomaisten jakelukanavien kautta. Perinteisten hyvin varustettujen kirjakauppojen lisäksi on avautunut monia uusia mahdollisuuksia hankkia kirjoja myös Internetin välityksellä. Internetkirjakaupat ovatkin parantaneet kirjojen saatavuutta niin, että kaikki halukkaat voivat saada jo kirjansa kohtuulliseen hintaan lähes minne tahansa maailman kolkkaan.
  Nykykäytännön mukaisesti kirjan elinikä kirjakaupoissa on syksystä jouluun. Sitten tulevat alennusmyynnit. Kirjojamme ei juurikaan näy alennusmyynneissä. Meillä kirja elää niin kauan kuin se esiintyy myytävien listoilla nettisivuillamme, joten voit halutessasi pyytää kauppiastasi hankkimaan kirjan suoraan meiltä. Kustantajatiedot löytyvät tämän sivuston pääsivulta.
Elektroninen kirja  Perinteinen kirja  Lainakirjat

www.jap-publisher.fi v. 2001 - 2018 © Oy JAP-Publisher Ltd.

[ ALOITUSSIVU ]  [ KAUNOKIRJALLISUUS ]  [ KIRJAILIJAT ]  [ KIRJAKAUPAT ]  [ KIRJASTOT ]  [ NETTIKIRJAT ]